Att måla är väl ingen konst? Nej, vill man bara stryka på färg på en yta är det kanske inte så svårt. Men vill man att ytan skall bli väder- eller användarbeständig så är det mycket man skall tänka på innan man ger sig på att måla.
 
Hilleströms Måleri  har erfarenheten och kunskapen som gör att resultatet blir perfekt varje gång.
Målning inomhus.
Vi genomför de flesta typer av inomhusmålerier. Genom att använda oss av Beckers inomhusförger så kan vi erbjuda er en näst intill oändlig förgpalett och många olika typer av färgkombinationer. Vi ställer naturligtvis upp som smakråd och vår erfarenhet gör att vi kan råda dig till vilken typ av färg som passar bäst till just ditt behov av målning.

Målning utomhus.
Många måleriföretag undviker utomhusmålning p g a olika orsaker. Det är däremot inget som vi på Hilleströms Måleri försöker undvika. För att få bästa resultat så rådgör vi tillsammans med våra kunder vilken typ av målning som skall genomföras och baserat på detta väljer vi enbart utomhus kvalitetsfärger från Beckers. Eftersom dessa har extra lång hållbrahet så slipper du tänka på det målade partiet under många år framöver.

Tapetsering.
En tapet skall inte bara vara snygg, den skall sitta snyggt också.  Vi ser till att resultatet blir så bra som möjligt och att du får mycket glädje av ditt nytapetserade rum.

Motivtapetsering.
Vill du har en tapet som ingen annan har så kan vi hjälpa dig med att få en motivtapet till din vägg. Du kan välja bland olika motiv och vi kan till och med hjälpa dig att framställa en helt egen tapet som vi trycker upp från ett av dina egna fotografier.
Genom vårt nära samarbete med en väldigt kunnig datorgrafiker kan vi till och med erbjuda dig möjligheten att få en tapet specialdesignad från dina fotografier. Du kanske till och med vill ha ett POTPURRI av bilder. Inga problem, vi löser det med.


Vi använder naturligtvis endast kvalitetsfärger från Beckers.

Peter Hilleström

En målare med många års praktisk erfarenhet från målarbranschen.

© 2011 Hilleströms Måleri Utvecklad av H2 Media Användarpolicy